Alla inlägg under december 2014

Av Sara Pedersen - 14 december 2014 20:00

Ett måste när det är tjejkvällar är ansiktsmasker.   

Finns inte mycket annat som kan få mig att slappna av på ett mer effektivt sätt. Nu när det är kallt så är det extra viktigt att ta hans om hyn och det märktes att jag var uttorkad idag när jag fick en reaktion efter att ha använt masken och det har aldrig hänt förut, så konstigt... så nu ska jag smörja in ansiktet lite extra när jag går och lägger mig.   

     

Av Sara Pedersen - 14 december 2014 19:24

Tiden går så otroligt fort! Det är nu tredje advent och en och en halv vecka till jul, alltså om 10 dagar! Lägg påytterligare sju dagar och det är 2015, helt sjukt...

Jag sov borta inatt och hade det väldigt gosigt tillsammans med Nico under de här två dagarna som varit. ( mer om det i kommande inlägg! ) och vi hade en jättemysig frukost med tända ljus imorse.

Det var väldigt skönt att få byta miljö under någon dag.   

 

Av Sara Pedersen - 12 december 2014 22:45

 

Av Sara Pedersen - 12 december 2014 22:34

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men jag vill ha en glittrig mascara och inte vilken som helst utan Top Coat glitter från Loréal Paris. Jag tycker att den ser så fin ut på tvreklamen och att ha den på jul och nyår vore så mysigt. Så jag ska hålla utkik efter en sådan här om jag kommer iväg och handlar innan dess.   

 

Av Sara Pedersen - 12 december 2014 22:17

Nu är det fredag och sitter nu med ett glas vin innan jag ska sova. Idag så fick vi besök av förskolebarn som lussade för oss på jobbet och de var så söta att jag blev lite lycklig. Luciatåg och lite lussefika blev det idag för att inte glömma att vi hade bingo, dock så vann jag ingenting.   

Som ett avslut för dagen så tänkte jag slänga upp sex saker om mig, saker som ni ( förhoppningsvis ) inte riktigt visste om mig.   


x Jag har varken Snapchat, Twitter eller Instagram.


x Jag sjunger för mig själv och dansar även när jag är ute och går med hunden.


x Jag pratar inte när jag åker bil. Varken när jag kör eller är passagerare.


x Jag tycker om kall korv med ketchup.


x Jag tycker att MTV är ren skräpTV.


x När jag var yngre så var jag jätteavundsjuk på Amy Daimond för att mina föräldrar tyckte att hon sjöng bättre än jag. ( Löjligt har man insett med tiden som tur är    )

 Ha en jättefin fredagskväll nu allihopa!


Av Sara Pedersen - 11 december 2014 21:00

Efter jobbet idag så hade jag och 4 till bestämt oss för att vi skulle ut och äta sushi tillsammans och det var riktigt trevligt. Det är verkligen skönt att jobba med människor som man umgås med utanför kontoret.

Sen att vi körde lite fel här och var är en helt annan sak.   

Jag hoppas verkligen att vi får chansen att göra om detta!

 

Av Sara Pedersen - 11 december 2014 20:30

 

Av Sara Pedersen - 11 december 2014 19:59

Hej hopp på er!
I'm alive tro det eller ej, jag har bara inte haft skrivmaterial de senaste dagarna. Jag hade faktiskt inte trott det men när man jobbar så är man ständigt trött när man kommer hem och du har ingenting att skriva om.
I vilket fall så är jag här, helgen närmar sig och jag har blivit erbjuden en förlängning på jobbet, toppen va?!
Nu blir det en kopp te innan Cozmo ska ha sin kvällspromenad.

Ovido - Quiz & Flashcards