Alla inlägg under december 2014

Av Sara Pedersen - 8 december 2014 20:15

Det nya teet som jag köpte är verkligen supergott och det håller vad det lovar, ingen bitter smak!

Riktigt gott!   

 

Av Sara Pedersen - 7 december 2014 21:32

Direkt efter julbordet så skulle vi på kalas men var så hilma proppad efter all julmat så jag fick knappt i mig något alls kändes det som.

Men det var trevligt och just nu så känns det som att jag inte kommer att få i mig frukost innan jobbet imorgonmen vi får se hur det känns imorgon bitti.

Nu tänker jag jag gå och lägga mig för jag är supertrött.

Nattinatti!

 

Av Sara Pedersen - 7 december 2014 21:16

Idag under eftermiddagen så  var vi på julbord och i år så var det faktiskt väldigt bra mat och det är ett riktigt upplyft från förra året   

Bra tillagat och väldigt goda efterrätter och jag föråt mig något så extremt och hamnade i ett litet matkoma för jag blev verkligen jättetrött efteråt och det sitter fortfarande i så det blir inga problem alls med att sova inatt.    

       

  

Av Sara Pedersen - 7 december 2014 20:51

Gårdagens inköp vilket då är tidiga julklappar till mig själv, lite saker från tidigare inköpstillfällen och julklapparna som jag köpte ( inslagna förstås   ).


Av Sara Pedersen - 7 december 2014 12:36

Efter att ha ätit kall pizza till frukost, spelat in en video, fixat till mig inför julmiddagen och fixat lite med bilen så har jag äntligen satt mig och börjat att se ikapp årets julkalender.
Julkalendern för i år är Piratskattens Hemlighet och hittills så tycker jag att de gjort ett riktigt bra jobb med den och den är faktiskt underhållande.
Ska avnjuta en flaska snapple och se några avsnitt till innan vi ska iväg och äta.

Av Sara Pedersen - 6 december 2014 21:28

 

Av Sara Pedersen - 6 december 2014 21:22

Nu har jag handlat så att jag kommer att få träningsverk i benen.

Vill ni ha en tydligare uppvisning av inköpen ( bortsett från julklapparna som jag köpte ) så får ni hålla utkik och titta på videon som kommer upp imorgon.  

   

Av Sara Pedersen - 4 december 2014 22:15

För att lätta upp humöret i vinterns kyla och mörker så kommer jag att börja med att lägga upp lite collage då och då.   Just things that I love!

Alla mina collage sätter jag nu för tiden ihop i pixlr för alla som undrar.

 

Ovido - Quiz & Flashcards