Alla inlägg under maj 2012

Av Sara Pedersen - 8 maj 2012 16:38

Ja, jag har varken haft lust eller ork till att fokusera på bloggen överhuvudtaget. Men trots allt det som hänt så tror jag att det faktiskt kommer att ordna sig   Det känns inte lika hopplöst längre.

Har precis suttit och tvingat i mig något att äta.. jag kan ju inte bara leva på te och fil. Lite sjuk grej egentligen för jag har både druckit te och ätit fil idag och jag tycker inte ens om te och fil    men jag äter väl det mest för att halsen ska bli bättre. Jag är så sjukt trött på att ha ont i halsen och jag kan inte bli sjuk nu!! inte när vi ska till västerås på fredag. Så jag får fortsätta med tedrickandet.. har ju bara druckit fem koppar idag..    jag har tappat smaken helt för te.. det har fått en väldigt bitter smak tycker jag..

Jag ska nog lägga mig på soffan igen, vila lite och friskna till. Tips till er som sover med öppet fönster förresten, om det ska bli minusgrader under nätterna, kom ihåg att stänga fönstrerna för annars blir det som med mig igår att ni vaknar sör att ni inte får luft och har ont i halsen...

Ha det bra.

Få se om det kanske blir något mer inlägg ikväll, få se om jag orkar. Jag hatar att vara sjuk..

see ya   

Av Sara Pedersen - 7 maj 2012 17:02

Eller ändrar mig lite i allafall, för nu är jag jävligt förbannad.......

Av Sara Pedersen - 7 maj 2012 16:43

Nu är det dags att rycka upp sig tycker jag, nu räcker det med att känna sig nere, det är ju så mycket roligare att vara glad. så nu räcker det helt enkelt med depp och så får jag ta mig i kragen och rycka upp mig. Skit händer helt enkelt men livet stannar inte upp för det.

Fick tillbaka matteprovet idag.. och jag klarade mig precis ifrån omprov.. matte är inte min grej    det viktiga är ju att jag blev  godkänd   

sitter nu och slötittar på Scrubs och vilar bort lite ont-i-halsen-baciller. har jag tur är de borta imorgon.

skriver lite senare ikväll.

See ya guys    

Av Sara Pedersen - 7 maj 2012 06:40

En jättelång snooze   

hade tänkt att jag skulle klara av att ligga kvar till sju men efter en halvtimme så blev jag lite uttråkad så det var bara att kliva upp och slå igång radion.

vet dock inte riktigt hur jag ska spendera den här morgonen...städa kanske?.. fast..njae.. vi sparar det till något annat tillfälle   satsar på att få i mig frukost istälet för nu har jag fuskat med frukosten ett tag igen ( fy på mig )

Får nog fundera på vad man ska ha på sig idag också, gick med pyjamasbyxor större delen av dagen igår, fast inte när jag var ute och definitivt inte när jag och Tobbe stack och handlade, då blev det jeans.

Hoppas att det minst blir lika fint cäder idag som igår, det fär gärna bli lite varmare under dagen bara för det var inte riktigt varmt fören vid åtta igår, då kunde man gå i linne.

tog den här bilden igår för övrigt


 


 Tyckte att den var hyfsat fin.

Av Sara Pedersen - 6 maj 2012 22:02

Ja, som rubriken säger så är det sista inlägget för idag.

Måste ju spara lite material tills imorgon också   

Hade besöksrekord idag hittills den här månaden för övrigt så vi satsar på ännu fler imorgon    

Jag är på bushumör.. jag vill busa   och om det sitter kvar tills imorgon får ni passa er för när jag är på bushumör... då busas det väldigt mycket   

Godnatt på er Sötizar    you know I love ya   

Av Sara Pedersen - 6 maj 2012 20:29

Tänkte att jag skulle vara duktig ikväll och sätta mig med spanskan ikväll eftersom vi även ska ha prov i spanskan också. Så jag tog med mig datorn och telefonladdaren och kopplade in dem på rummet, slog igång stereon och så skulle jag leta på ett block att skriva i så efter att ha krupit omkring på golvet en stund så ställer man sig upp, tar något steg och känner sen en ilande smärta i foten.. jag lyfter foten set blod på golvet, sätter mig ner och lirkar ut glasbiten ur foten... aj.... Hur i helvete kan det finnas glassplitter på mitt golv?!  

Visst för att det ser hemskt på mitt rum men glas?!

Jag kommer säkert att ångra att jag lägger upp de här men ni ska få se hur mitt rum ser ut just nu... och ja, jag vet at tjag behöver städa.... och bilden längst ner är såret i foten efter att jag tagit bort glasbiten...


         

Av Sara Pedersen - 6 maj 2012 16:23

När det kommer till att skriva egen musik så har vi fått lära oss att vi aldrig kommer att bli helt nöjda med våra låtar och att vi i pricip aldrig kommer att känna oss klara med låtarna så vi måste helt enkelt bestämma oss för att ¨Nu är jag klar¨

Jag kan ju berätta att det där första stämmer så himla mycket. Det är näsatan omöjligt att avsluta en låt utan man måste bara bestämma sig för att den är klar.

Men jag kan inte avsluta min låt än... jag håller på att skriva en låt som jag kallar ¨So why should I keep fighting?¨ och jag är såååå nära att bli klar med den.Jag har en text som jag är nöjd med och jag har hittat en melodi på gitarren som är jättefin men det är en grej som ställer till det... jag har bara melodi till verserna och bryggan... jag har ingen refräng... And that sucks....

men jag ska bli klar med den här idag hade jag tänkt mig. Det är dags att avsluta låten  

   

Bilder på min fulisgitarr so jag haft sen jag var 13 år gammal.... Den är orange/röd med nylonsträngar.......  jag vill ha en ny..   

men den duger till att sitta hemma och plocka fram melodier på   

Nu är det dags att äta.

See ya later guys   

Av Sara Pedersen - 6 maj 2012 12:53

Ja, jag hade tänkt övningsköra idag men det verkar inte som om det blir av.

 Frågade mamma om vi skulle ut och köra lite eftersom det var så sjukt länge sedan. Det var för nästan två timmar sen så jag antar att hon inte har lust att köra idag.

Så istället för det så har jag sett på film... först har jag sett på filmen 13 Ghosts ( hela filmen fanns på youtube ) och nu håller jag på att leta mig fördärvad efter filmen Lemony Snicket´s A series of unfortunate events.... den finns ju ingenstans istället... kul... jag som verkligen kände för att se den.. har inte sett den på flera år och den var en mina favoritfilmer när jag var yngre   

Men det finns inte mycket att göra är den saken, jag får leta vidare. Det måste ju finnas någon sida där jag kan se filmen.

Vet ni någon sida där den finns?

Ovido - Quiz & Flashcards