Alla inlägg under maj 2012

Av Sara Pedersen - 6 maj 2012 09:49

Nu kommer bilderna som jag utlovade på kläderna jag fick   

Jag tycker att de är extremt snygga   


       


Av Sara Pedersen - 6 maj 2012 07:55

Hade lite blandade känslor igår kväll när jag la mig strax efter tio.. Att lägga sig vid tio en lördag är inte okej. Men en posivtiv grej är att när man vaknar dagen efter då då ( idag ) så är det tidigt. Var uppe vid sju imorse coh har då satt igång och fixat lite saker. Jag har letat på körklänningen som vi ska ha på fredag bland annat. Nu sitter jag på rummet och lyssnar på musik, datorn står på sängen och jag sitter på extramaddrassen som legat på mitt rum i en vecka nu, borde kanske bär ner den i källaren   

Allt som saknas är min tv... den står på brorsans rum eftersom att det har varit lan här i flera dagar... jag förstår mig verkligen inte på lan men man kanske måste vara mer spelintresserad än vad jag är för att förstå   

Men om tv:n hade ståt på mitt rum så kunde jag ha ätit frukost här inne och kollat på något roligt program som brukar gå på morgonen, AFV börjar till exempel nu.

Idag är det fint väder också, nu är det definitivt ingen snö, uten nu är det sol och inte ett enda moln på himlen. Det blir med andr ord att vara ute större delen av dagen   

Under den här veckan eller rättare sagt under de tidigare dagarna den här veckan när det var fint väder så slog björkarna och de andra lövträden ut och det känns väldigt bra, degt håller hoppet om en varm sommar vid liv.


 

Dock har de inte slagit ut så mycket än men det är en början.

Fast vem vet, det är fortfarande aprilväder ( i maj ) för igår så spöregnade det under princip hela eftermiddagen, från kvart över tolv till fem ungefär och när jag kom hem från repet vid kvart över tolv mot halv ett så gick det nog bara tre sekunder ifrån att jag steg ur bilen till att det kom in den värsta hagelskur jag upplevt på länge   

Men idag ser det ut att bli fint.

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på Sandras katt Simba som sov inne hos oss under fredagsnatten. Han har då den mysigaste päls jag någonsin sett på en katt, den är lång och extremt tjock, det är nästan som en sådan där pälsmatta.


 

Han är så fiiin   

Jag fick dock ingen bild på Vicke ( hennes hund ) för han sprang runt för mycket, han hade för mycket energi för att sitta still. men vicke är också sjukt fin   

Nu ska jag ta lite frukost.

See ya later guys    

Av Sara Pedersen - 5 maj 2012 20:10

Jag har då inte gjort mycket när jag kom hem inte, inte till en början i allafall    När jag kom hem så lade jag mig på soffan och tänkte se en ispelning från tidigare i veckan.. ja, han det gå en halvtimme eller något sådant innan jag somnade? och sen sov jag lite över tre timmar ( hehe.. oops )   Då var det ganska sent på eftermiddagen men jag var nog lite för nyvaken för att minnas vad klockan var, var nog lite för groggy för det   

Jag har inte packat upp min väska än som jag hade igår men det kan jag göra imorgon.

Vi hade väldigt kul igår. Under de första timmarna så satt vi på sandras rum och kollade lite på hennes dator. Vi kollade på lite olika grejer och fick för övrigt reda på att DET FINNS JODLANDE GURKOR.

Hur sjukt är inte det?

Vi skrattade väldigt länge åt det   

Jag menar, hur kommer man ens på tanken att tillverka en jodlande gurka?

När det väl slutat att spöregna så gick vi ut. och då fotograferade vi lite och hade lite utemys   

När vi kom hem till henne igen så tittade vi på film, åt godis och skulle börja med att bleka slingor. Och eftersom att det var första gången för mig så gick det ju inte särskilt fort.. jag var väldigt långsam    men vi blev ju klara tillslut efter många om och men och nu vet jag hur man slingar hår.

vi kom väl i säng runt halv- kvart i tre kanske men såklart så låg vi och pratade en tag innan vi somnade av ren utmattning tror jag. Och sen så ringde alarmet vid 08.00 och då var det väl bara att krypa ur sängen och göra sig i ordning för repet.

Jag fick ett par jättefina gröna byxor och en av de snyggaste tjolar jag någonsin sett av Sandra imorse och då blev jag väldigt glad. Bilder dyker nog upp imorgon på dem.


Har alldeles nyss ätit. När ingen orkar göra mat så får väl jag göra det    och eftersom ingen var riktigt hungrig heller så behövde jag inte anstränga mig så det blev ¨French Toast på mitt sätt¨. Och det verkade som om det blev uppskattat.

Ja, nu har jag inte mycket mer att skriva.

Lägger upp lite bilder imorgon .  Men inte någon av bilderna som vi tog när vi var ute och fotograferade för de finns i sandras kamera, det är hennes bilder. Men jag lägger upp några som jag tog igår, idag och som jag kommer ta imorgon.

See ya later guys   

Av Sara Pedersen - 5 maj 2012 12:54

Hej på er. Jag har nyss kommit hem ifrån repet och håller på och äter lite lunch.

Dagen igår var jätterolig men jag skiver om det lite senare.

Tänkte bara säga att jag är hemma igen   

Av Sara Pedersen - 4 maj 2012 07:16

Har jag för lite att göra om jag satt och målade noter och Gklavar när jag såg på Criminal Minds igår?   

Det var ändå dags för att måla om naglarna eftersom  att nagellacket helt enkelt lossnar när jag spelar gitarr och liknande   jag håller på att försöka spara ut nagnarna igen men dock är det lättare att spela gitarr med korta naglar men jag får väl helt enkelt vänja mig. 

Så nu har jag vita naglar med svarta noter ( rytmer ) och Gklavar.


 

Ja, nu börjar det närma sig och nu kommer ni inte att höra något ifrån mig fören på lördag eftermiddag   och då kommer jag att berätta om dagens händelser och kvällens påhitt.

See ya on Saturday    you know I love ya      

Av Sara Pedersen - 4 maj 2012 07:05

Ja... så här ser det ut utanför mitt fönster just nu... det känns ju lite konstigt med tanke på att jag badade för någon dag sen   


 

Av Sara Pedersen - 3 maj 2012 19:49

Alltså.. jag har läst mina senaste inlägg och jag känner mig så tråkig så det finns inte.. men det händer ju ingenting, jag är så extremt uttråkad så jag vet inte vad.

Ska bli skönt att få komma ut imorgon, jag och sandra ska ut och fotografera lite och hon ska få lära mig hur man slingar hår   

Det kommer säkert att bli väldigt roligt och det kommer garanterat att vara tusen gånger bättre än att sitta här och inte göra något...

Nu väntar jag bara på att Criminal Minds ska börja så jag kan gå och lägga mig.. ja, så jävla tråkigt har jag att jag längtar efter att få sova.. kul liv jag har.

Imorgon kommer den förhoppningsvis att kännas bättre. Då ska jag ha kul och bara glömma all skit som händer just nu...

Just nu håller jag på och lyssnar på en jättefin låt, vet inte om jag har skrivit om den förut, det skulle inte förvåna mig eftersom jag rent ut sagt älskar den här låten:

Pyro med kings Of Leon... det behövs inga ord... bara lyssna.....   


http://www.youtube.com/watch?v=gFp7q-IJqno


Just stycket: All the black inside me is slowly seeping from the bone. Everything I cherished is slowly dying or is gone.

Jag tycker att det är så otroligt fint   


slänger väl in någon bild när jag ändå håller på, det var länge sedan nu   


      


See ya later guys    you know I love ya   

Av Sara Pedersen - 3 maj 2012 17:02

Det var nog inte meningen att jag ska blogga just nu. Hade skrivit ett inlägg och precis när jag skulle publicera det så strejkar datorn... menmen, what to do about it? jag får blogga lite senare istället   

Ovido - Quiz & Flashcards