Alla inlägg under augusti 2013

Av Sara Pedersen - 5 augusti 2013 19:27

Jag ser ju väldigt mycket på Masterchef och andra diverse matlagningsprogram och det som jag tycker är roligast är när de omgångarna där de får göra sin signaturrätt och senare får chansen att förbättra den.
Min signaturrätt har vi gjort idag.
Spagetti med tomatsås och köttbullar,idag blev det champinjoner i också.
Riktigt gott.

Av Sara Pedersen - 5 augusti 2013 01:38

För 24 timmar satt jag, Sandra och Jonte på krogen och hade det trevligt.
Även om jag själv tyckte att der var roliga att sitta hemma hos mig några timmar innan.
Sen begav vi oss ut i regnet för en väldigt trevlig kväll även om det slutade med att jag fick ont i magen och det faktum att jag fick vara väskvakt då jag var den minst berusade. Men vi träffade på en massa trevligt folk och det blev ett stopp på donken innan vi gick och lade oss vid tre.
Vid klockan 6 sen på morgonen gick solen upp, det var ljust, varmt och jag var törstig. Hade inte haft den bästa sömnen men det gjorde inte mycket då dagen spenderats vid tvn med skräckfilm.

Av Sara Pedersen - 5 augusti 2013 01:22

Och nu kommer vi till det som jag köpte åt mig själv!
Först blev det ett brunt, flätat armband med guldfärgade detaljer för 30 kr. Efter det blev det parfymen Blue Fashion som jag tittade på förut, även den kostade 30 kr och den luktar väldigt gott tycker jag. Och sen blev det en ny bikini! Och den är vit! Eller ja, inte kritvit men den är lite krämfärgad och så är det spets. Överdelen kostade 29 kr på Gina Tricot och underdelen kostade 79 kr på cubus.
Är väldigt nöjd med mina inköp.

Av Sara Pedersen - 5 augusti 2013 00:16

Under shoppingturen i Borlänge så letade jag först och främst efter lite presenter till min mamma som fyller år om tio dagar ( om vi räknar som att det är den 5:e nu ) och jag ville hitta några fina saker till henne.
Det var ju otroliga reor överallt så jag har bara betalat fullpris för två saker under denna runda men det är inte någon av dessa.
Först så hittade jag en stor snoddboll i en söt förpackning ( som inte syns så bra på bilden ) och den kostade 50 kr, sen så blev det en mönstrad sjal i lila, svart och ljusblå för 35 kr och till sist ett lila nagellack för 19 kr.
Helt okej priser eller vad säger ni?
Tur att mamma inte läser min bloggen för annars blir det ju ingen överraskning. Och om du nu skulle se detta, grattis i förskott!

Av Sara Pedersen - 4 augusti 2013 16:27

Jag passade på att ta en bild på hur klänningen från Bon Prix ser ut på när man ändå var i provhytterna där det finns stora speglar. En bättre bild kan jag inte erbjuda just nu men det är ju en början.

Av Sara Pedersen - 4 augusti 2013 15:05

Gårdagens lunch... Finns bara ett ord...himmelskt.
Sushirullar och Beyoncepepsi i Borlänge, det är inte helt fel om man säger så.

Av Sara Pedersen - 4 augusti 2013 13:25

Idag blir det en mer ensidig dag jämt emot gårdagen.
Idag blir det soffan, filt, lite smågott och skräckfilm för två trötta skräckfilmsfantaster. Vi gör ett tredje försök med att hitta en bra film och jag tror att den här blir bra.
Det blev lite halvsent igår men roligt var det verkligen jätteroligt.
Uppdaterar mer om gårdagen lite senare.

Av Sara Pedersen - 2 augusti 2013 22:00

Det blev lite glass idag. Hur man än mår så blir det alltid lite bättre med glass.
Och jag fick använda lite av körsbären som jag plockade idag, blandade med lite florsocker bara.
Det blev väldigt gott.


Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards