Alla inlägg under juni 2013

Av Sara Pedersen - 2 juni 2013 00:20

Nu börjar vi komma ikapp då vi faktiskt har kommit till dagens ( eller gårdagens, det beror på hur man ser det ) inlägg.

Idag så var vi iväg till Avesta för att köpa lite nya kläder till Tobbe och vi hade helt glömt bort att det var Avestakarnivalen idag så när vi kom dit fick vi en glad överraskning med en stor marknad, ett tivoli och så underhållning. Det satt inte alls fel. Det vägde upp de timmar jag fått sitta med skolarbetet idag innan vi skulle ut   


         

Av Sara Pedersen - 2 juni 2013 00:12

Ibland, men när det kom till att kombinera glassmaker i Spanien så är jag genialisk   

Jag gjorde en jättebra kombination med smaker andra gången vi var på La Rambla för att köpa presenter och det blev en kula med mojitoglass ( som bara smakade mynta ) och en kula med rocherglass. De två tillsammans var en smakexplotion, åh, så mumsigt, vill ha de glassarna igen. 


   



Av Sara Pedersen - 1 juni 2013 23:58

Jag var nog lite borta när jag skulle tillbaka till skolan på fredagen. Jag gick runt hela dagen som att det skulle vara måndag, det är inte bra att vara ledig i veckorna. Pratade till och med med Sandra om saker vi ska göra nästa veck i mitten av veckan och sa att vi skulle göra sakerna på lördag. Jag är helt väck   Men det var en bra fredagJag fick alla rätt på balettprovet ( yay ) och så fick jag sluta tidigare. Jag  var upp på banken och tog ut mitt nya Id-kort och wow vilken skillnad det var på kortet från att jag var 13! Efter det följde jag med Jonte hem där jag fick se hans bilder ifrån Frankrike, vi åt lite tacos och cheesecake och sen gjorde vi lite skolarbete. Jag började skriva på Don Quijote när jag kom hem och jag har suttit med den idag med så den skickas in imorgon. ska bli skönt att bli av med den och jag ska höra av mig till min lärare också för har jag tur kan jag få sovmorgon till 12.35 på måndag      


 


Av Sara Pedersen - 1 juni 2013 23:49

Vi satte oss i bussen till Arlandas parkeringplatser halv fyra på eftermidaggen dagen efter etfre att vi varit uppe sen 06.40 på morgonen och fixat det sista. Jag tycker snd om dem som var lite bakfulla då. Jag klarade mig helt faktiskt.

Alla var iallafall jättehungriga och vi bestämde för att styra minibussen mot närmaste Max för att ta en lunch inna vi åkte hem.

Där blev det ett friscomål och en lyxshake med blåbär för mig. Hamburgaren var inget speciellt men shaken var smaskig. Ni anade inte hur mycket jag ville ha pasta vid det tillfället men som tur var fick jag det när jag kom hem, just då undrade jag om familjen kan läsa mina tankar    

( klänningen på bilden köpte jag i Baecelona )


   

Av Sara Pedersen - 1 juni 2013 23:37

Sista kvällen som var andra kvällen i rad på hard rock café var inte lika ösig som den innan men det var helt okej ändå. 

Vi delade en otroligt god efterrätt som hette chocolate peanubutter pie och det skulle inte förvåna mig och jg kommer att äta den framtida gånger på hard rock café, sååååååå god   

Sen blev det en drink denna kväll, electric ice tea och den var inte alls god. Blä... men den var ju blå så varför klaga?

Video längst ner i inlägget


     


Av Sara Pedersen - 1 juni 2013 23:29

Under eftermiddagen denna dag så hittade vi faktiskt till stranden och det var sjukt långt, mina fötter bar inte alls glada.. men tillslut kom vi iallafall fram. Vi var ju då på uppdragsjakt och vi hade ju inte planerat ett strandbesök, inte för att det spelade någon roll för hur vi än planerade så gjorde vi alltid andra saker.

Så mitt förslag att gå ner till stranden för att på känna sand och havsvatten emot fötterna blev tyvärr nedröstat   

Känns lite knäppt att ha varit i Barcelona och inte ens fått gått ner på stranden.


       

Av Sara Pedersen - 1 juni 2013 23:20

Senare under dagen så blev det dags för tapas och det var riktigt mumsigt   

Beställde först en ¨liten¨sangria och fick in nästan en liter med vin och sen blev det att smaka en massa olika smårätter som räkor, klyftpotatis med olika såser, friterade skinka/kyckling-bitar, helstekta minipaprikor, paprika och aboriginröra med getost och en minihamburgare. Till det blev det då sangrian och kjag har nog aldrig druckit så god sangria i hela mitt liv   


                   


Av Sara Pedersen - 1 juni 2013 23:15

Efter att vi besökt La sagrada Familia så skulle vi genom föra våra uppdrag.

Jag hade i uppdrag att gå till Barcelonas zoo och dit begav vi oss efter att vi först gått en stund för att leta på triumfbågen. 

Under denna resa har vi som sagt bara gått och gått och gått   


     

Ovido - Quiz & Flashcards