Alla inlägg under februari 2014

Av Sara Pedersen - 11 februari 2014 16:43

Jag skaffade mig ett håltimmeskort på gymmet idag och jag vill nästan ge mig en klapp på axeln för bara den bedriften för jag har aldrig gillat att gymma. Plus att de killarna på gymmet har en tendens att vara lite odrägliga. Jag skojar inte!

Medan jag satt och väntade på att jag skulle ta ut mitt kort så var det en grupp killar från gymnasiet som gick in och ut från omklädningsrummen, hoppade över spärren i bar överkropp och stirrade på tjejerna som skulle in, usch säger jag bara.

Få se om första passet blir imorgon eller på fredag.

Jag behöver köpa en gymväska!   

 

Av Sara Pedersen - 11 februari 2014 12:06

Med risk för att vissa människor kommer att bli arga på mig för det här inlägget så kör jag på ändå.

Jag har druckit drinkmixar ett tag nu och förstår inte vad alla klagar på, dock så tar jag bara en sådan två gånger i veckan till frukost för att jag har svårt att äta frukost över lag och sen så äter jag i princip en vanlig kost varenda dag med mellanmål och fullständiga måltider.

So don't panic!

Men jag tycker faktiskt att det är väldigt gott. Jag dricker naturdieten från Friggs och tycker att den smakar väldigt bra ( kanske för att jag älskar chokladmilkshake ) och jag har testat en av deras små smoothies med granatäpple och hallon, den smakade som hallonyougurt.

Jag skulle vilja prova lite flera sorter från det här märket sen, som till exempel blåbär, päron, mintchoklad och kaffelatte. De fungerar för mig som har en känslig mage på morgonen och som knappt kan äta ett äpple utan att hulka.

 


Av Sara Pedersen - 10 februari 2014 18:52

Nästa körkortsfas - Check.

Men lite huvudvärk på köpet, jag blir helt matt på de här frågorna och vissa svar finns inte alls i böckerna.. då får man gå på sunt förnuft och gissa. Återigen, en bild från Google men jag vill inte screenshotta mina test precis.

 

Av Sara Pedersen - 9 februari 2014 18:02

Jag läste om måltider före under och efter träning och fick lära mig att om man ska äta innan så ska man äta lite å kroppens energi och blodflöde efter det kretsar runt magen och då är det ju klart att man inte orkar träna och prestera bra.

Om man äter ett lättare mål med pasta, ris osv så ska man egentligen vänta i fyra timmar. Om fyra timmar hade jag tänkt sova men jag kan vänta två iallafall.

På tal om träning så håller jag utkik efter en shaker till ett vettigt pris i butik så är det någon som har ett tips så är jag väldigt tacksam!

Funderar även på om jag ska gå till skolexpeditionen och höra hur skolrabatterna för gymkorten fungerar och om två veckor så säljer de billiga träningsskor på Lidl för dem som vill ha ett par billiga och bekväma skor. 


Vill ni läsa artikeln om måltider och träning så har ni länken här:

http://www.styrkeprogrammet.se/traningsguide/12

   

Av Sara Pedersen - 9 februari 2014 14:46

Är lite tung i huvudet idag men det släpper snart hoppas jag.
Har lite hudvård idag som jag varvar med så mycket plugg somjag bara orkar just.
Så för första gången på flera veckor har jag suttit med en kopp te i handen och en ansiktsmask i ansiktet.
Blåbär och tranbär var det i denna och det är en sval mask så det var också väldigt skönt.
Tänkte att jag skulle hinna med att träna lite idag med.

Av Sara Pedersen - 8 februari 2014 17:40

Det blev lite mössprovning i sovrummet när jag provade min studemtmössa för första gången.
Den sitter helt perfekt!
Sjukt nöjd och det kändes lite overkligt. Men snart är det faktiskt min tur. Min tur att ta studenten, min tur att ge sig ut i världen, min tur att växa upp.
Vi får se hur det blir med balen... jag vill ju jättegärna gå men man vill ju gärna ha en kavaljer.

Av Sara Pedersen - 8 februari 2014 13:50

Alltså jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller tycka synd om folk som verkligen lägger ner sin tid på att trycka ner andra på nätet. Ni framställer bara er själva som idioter när ni håller på så som ni gör.

Bring it on then för ni kommer inte åt mig, haha   

Eller så gör ni er själva en tjänst och lägger ner med erat trams.

 

Av Sara Pedersen - 8 februari 2014 12:34

Vanligtvis så brukar man göra en hiss och diss men jag har så mycket att dissa så det blir ett ensidigt inlägg. Bilderna är från Google.


Diss #1 Ljud och durr från telefoner.

Jag har blivit lite irriterad över dem som inte stänger av ljudet och vibrationen på sina mobiler under lektionerna. Så svårt är det faktiskt inte. Att hela tiden störas av att olika personers mobiler ständigt piper till och durrar emot bänken stör så otroligt mycket när man försöker att jobba.

Stäng av helt enkelt.


Diss #2 Screenshots på 9gag och andra webbplatser.

Om du tar en screenshoot så nätet som du sen vill sprida vidare... beskär den först för det är så fult annars och ser otroligt nybörjarmässigt och oprofessionellt ut.


Diss #3 Sugersculls.

Det är sugersculls överallt ni för tiden och jag tycker att de är gräsliga. Tatueringar, tårtdekorationer och folk som visar upp dem på ritpapper i ett försök att få fina komplimanger.

Sugersculls kommer från Mexiko och är en del av deras högtid El Dia De Los Muertos ( De Dödas Dag ) och används bland annat som gravdekorationer... Lämna den här seden ifred.

Plus att de är riktigt fula...

 

Diss #4 Vart är festen?

Det här är nog det töntigaste som cirkulerar på fb just nu. Flera gånger om dagen, varje helgdag och bland även på en vardag så ser man statusen ¨vart är festen?¨.

1. Det låter desperat.

2. Många är under 18. 

3. Måste du fråga om vart festen är så var du inte bjuden från början.


Diss #5 Dej.

Min gramar/spellingnazi kommer fram under sådana här omständigheter.

Det stavas DIG och inte DEJ. 


Diss #6 Nagelbitande.

Nu dissar jag mig själv lite hör faktiskt för jag är en nagelbitare MEN det är inte själva personerna som jag dissar utan att det är själva bitandet. Jag älskar att ha långa och fina naglar och jag brukar kunna hålla mig väldigt länge men så fort som jag blir stressad så ryker naglarna. Jag hoppas att jag en dag kan sluta helt med mitt nagelbitande.

 


Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards