Alla inlägg under maj 2013

Av Sara Pedersen - 6 maj 2013 22:00

Nu tycker jag att värmen kan hålla i sig och att det kan vara minst såhär varmt de kommande dagarna resten av halvåret då det ska vara sol och värme, vill inte ha en repris av förra sommaren.

Och istället för att ge efter för känslorna just nu så fokuserar vi på bra saker som det fina vädret idag, solen sken, det var varmt, det ska bli likadant imorgon, det gick att sola nere på Estet, det blev egopics nästan hela dagen då det var så fint och jag var på bra humör, när jag kom hem satte jag mig i gräset och solade innan det blev middag på trappen.

Det är ett smakprov på sommaren   


         

Av Sara Pedersen - 6 maj 2013 20:40

Hur kan allt som händer vara mitt fel? och varför är det jag som beter mig dåligt när jag säger ifrån?

När en viss person sitter och pruttar konstant bredvid en och har bordsvätt som ett svin borde man säga till den personen att börja bete sig på ett hyfsat sätt?

Men nejnej... då är det JAG som gjort fel och är dryg för att jag håller på och tjafsar.

Hur kan det vara MITT fel?!

Jag är så less på det här. 


 

Av Sara Pedersen - 6 maj 2013 20:07

En sak som jag kan säga att jag verkligen hatar är en väldigt simpel grej men som jag är säker på att fler upplever och det är när du sitter vid datorn och så ställer sig någon bakom dig och kollar över din axel.. Jag hatar det något så fruktansvärt och har alltid gjort.

Jag ber faktiskt till och med lärare att inte titta över axeln när jag skriver, antingen det eller så stänger jag av skärmen. Jag vet inte varför men jag tycker att det känns obehagligt och sen så blir jag arg när personen inte slutar.

Det går hur bra som helst att folk läser när det är kart men inte just när jag skriver....

Någon mer som också upplever detta?


 

Av Sara Pedersen - 6 maj 2013 19:26

Snyft.. såg alldeles nyss på vädret och fick reda på att det här underbara vädret som varit inte kommer att hålla i... Imorgon skulle det bli fint men på onsdag ska det verkligen bli spöregn, riktigt stort spöregn. Jag tycker om när det regnar när jag är hemma för då kan jag lägga mig på sängen och lyssna på regnet som smattrar på garagetaket men det är ju en onsdag så då är jag ju i Avesta hela dagen och vi går ju äver halvdag på onsdag så då blir det en lång dag   

Så passa på att njuta av vädret nu för på onsdag blir det regn.... efter det skulle det bli relativt bra väder, hoppas att det blir fint på lördag bara   


     

Av Sara Pedersen - 6 maj 2013 19:00

Åh, jag önskar att jag hade flera dagar som den här   

Har tagit i princip....  24 bilder idag som ska upp så jag får sprida ut dem lite under dagarna tror jag för jag måste ju fortfarande ha något att skriva om och inte bara lägga upp bilder. Lite kul om man tänker på att bara för ett år sedan så bloggade jag mest utan bilder, hade ju inte en sådan bra kamera men ändå   

Vill ha fler dagar som denna när man är vän med kameran, eller det kanske bara beror på vädret eller de färgglada kläderna? Lite spelar de in iallafall för jag har varit glad mestadels av dagen, blev lite irriterad på eftermiddagen men det gick över som tur var.


   

Av Sara Pedersen - 6 maj 2013 18:29

Kan ju säga att mit intag av mat idag inte varit lika bra som igår.

Jag åt ingen frukost imorse utan låg kvar i sängen den lilla extra stunden istället och gick upp för att fixa mig efter det.

Så när vi satt och skulle ge respond på olika uppsatser under förmiddagen så hoppades jag att ingen skulle höra min mage kurra. Så under den lilla rasten blev det en brownie och efter ( den oätbara ) lunchen så blev det lite välbehövd fika med en daimboll ( jag visste inte ens att det fanns daimbollar ) och en festis ute i solen. Tur att detvar fint väder idag så humöret höll sig iallafall   


   


Av Sara Pedersen - 6 maj 2013 18:12

Här kommer dagens outfit i en kort video som spelades in imorse. 

Blev faktiskt nöjd över resultatet   

Det här är garanterat en favoritoutfit.

Och jag hoppas att videon fungerar som den ska för nu vill inte datorn riktigt som jag.




Av Sara Pedersen - 5 maj 2013 22:37

Sådär, nyduschad, smörjt in benen, har rengjort ansiktet och har på nattkräm och är strax klar för att gosa ner mig i sängen   

Hade tänkt att köra min sommaroutfit imorgon som jag beskrev i tidigare inlägg men med halvlånga tights till så nu har man rakat benen och förberett håret för lockning, få se om det blir lika fint som det är i mitt huvud.

Hade tänkt visa upp en bild som jag hittade och jag måste säga att jag är imponerad.

En påfågelcupcake! Hur häftigt är inte det? bara tänk på all teknik bakom den.

Den dagen jag lyckas med en sådan här, den dagen kommer jag själv att säga att jag är duktig på cupcakes   

Godnatt på er.


 


Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards