Alla inlägg under maj 2013

Av Sara Pedersen - 18 maj 2013 14:09

Mig själv   

Det här med att sätta namn på colaburkar och flaskor förstår jag inte meningen med men jag köpte en med mitt namn och delade den med mig själv bara för att.

Det kändes som en forever alone cola men jag har sett en som det stod share a coke with me och den var ju nästan lite värre.

Men jag fick min för mig själv och det var jag nöjd med, det var ju jag som skulle ha den   


 

Av Sara Pedersen - 18 maj 2013 13:45

VI VANN!!!!   

Det är helt otroligt men vi gjorde det verkligen. Jag blev jättechockad för jag räknade faktiskt inte med en vinst. Jag gick ut på scenen sjöng och hade jätteroligt och brydde mig inte om vi skulle vinna eller förlora så att vi vann kändes helt... det går inte ens att beskriva. Jag var helt ställd när de sa vilka som vunnit och de andra tjejerna med för först var alla helt chockade och sen började alla skrika av ren lycka. Så otroligt underbart   

Vi är Sverigemästare... helt otroligt... Vi slog förr årets andra plats och står som vinnare för tredje gången i SM.

Jag ska få se om jag lyckas få tag på vinstfotot vid ett senare tillfälle så att ni får se   


     

Av Sara Pedersen - 18 maj 2013 13:26

Efter att vi stått och köat för att lämna in våra väskor och kassar ( man fick inte ha det med in under prisutdelningen av någon anledning ) så fick vi sätta oss ner och alla var ju jättenervösa inför resultatet från tävlingen. Men vi fick vänta lite till då det var lite dans och musikunderhållning först   

Det var tre olika dansnummer, alla balett, men det var väldigt bra framfört. Och så blev det som en mindre konsert med en stråkorkester med en solist på klarinett. Och tyvärr så blev det väldigt tråkigt. Visst, för att de var jätteduktiga och så men folk tappar intressent när det är tre låtar på ca 12 minuter var...

Men när det var klart så var det dags för prisutdelning....


           

Av Sara Pedersen - 18 maj 2013 12:39

Har äntligen hittat en sak som jag letat efter länge   

Jag har ju kollat efter bruna sandaler med klack och igår hittade jag ett par som verkligen tilltalade mig. Jag kan säga att jag tycker att det är astråkigt att shoppa skor och köper det sällan men när vi gick förbi skopunkten och såg att det var rea i hela butiken för att den skulle lägga ner kunde vi inte låta bli.

Och efter att jag kollat och gett upp nästan tolv gånger eller något sådant så hittade jag ett par underbara skor som jag genast fastnade för. Jag kan inte ha alla sorters skor heller då jag har en väldigt djup hålfot men dessa var helt underbara och satt så otroligt bra. Mina fötter gick på moln efter att jag bytte skor   

Jag köpte för 150 kr istället för 300 och är verkligen supernöjd med mitt inköp. 


   

Av Sara Pedersen - 18 maj 2013 12:11

Från att vi sjungit våra tävlingsbidrag så fick vi tre och en halv timme på oss att göra vad vi ville innan prisutdelningen och då blev det att ge sig ut på stan för lite shopping och fika. Det blev rätt lagom av varje tror jag   Men när det kommer till fikasidan så blev det väldigt mumsigt. Först stod jag och funderade länge på förpackningar med minidounuts men trots att jag ville ha dem så lät jag bli.

Istället blev det en frapino-cream-chocolate och en blåbärscupcake innan vi skulle gå till prisutdelningen. Frapinon smakade precis som pucko så det var väl okej men bakverket var lite torrt, det gör dock inget för det var gott ändå   


     

Av Sara Pedersen - 18 maj 2013 11:52

Minns ni förra året i Västerås när jag sa att vi planerat att äta på Subway och vi hittade inte dit för att de hade flyttat?

I år blev det Subway iallafall, vi såg butiken när vi kom in med bussen så vi visste exakt vart vi skulle gå denna gång   

Det var första gången som jag åt deras mackor och jag blev inte besviken. Det blev en med tonfisk och den var riktigt god och så en kaka till efterrätt. Jag tycker om smörgåsar och det var riktigt mättande så det blir en stor tummen upp   så det blir garanterat är äta det flera gånger.


 

Av Sara Pedersen - 18 maj 2013 11:11

Nu kommer det att bli uppdelade inlägg för annars skulle det bli ett inlägg på tretton sidor känns det som och så bygger det upp spänningen för vad resultatet blev under prisutdelningen   

När vi först kom fram till Västerås så fick vi gå en kort sträcka för att komma dit vi skulle tävla och sen så blev det såklart lite uppsjungning och sen hade vi tid för att kolla akustiken. Vi var sist ut av körerna men jag han bara se de tre i den första kategorin innan vi skulle gå och byta och och testsjunga låtarna innan vi skulle upp på scenen.

De tre körer som jag han se var först en diskantkör från Sollentuna, musikklasserna här ifrån Hedemora och sen en bland kör som även de var ifrån Sollentuna.

Jag tyckte att de var väldigt duktiga     


     


Av Sara Pedersen - 17 maj 2013 10:02

Senast jag gjorde ett "på bussen" då var jag påväg till Stockholm för att åka färja till Tallinn, denna gången är det körmästerskapet i Västerås. Vi hoppas på en ännu bättre placering på prispallen i år. Efter att vi sjungit gärnet och tagit hem det här ( hehe ) så får vi se om man kanske hittar något fint, Västerås är mera känt för sina gallerior och butiker än tävlingen om man säger så. Jag kanske hittar något fint till mamma, jag har ju börjat spåna på en morsdagpresen. Jag upptäckte ju att jag inte var så fattig som jag trodde så jag kan köpa något fint till mamma.
Sen när jag kommer hem ikväll ( helt slutkörd ) så är det en grillfest hemma hos oss. Jag kommer typ att somna i en stol på altanen.


 


Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards