Alla inlägg under maj 2013

Av Sara Pedersen - 10 maj 2013 21:25

Bara jag som tänker på coopreklamen?   

Det blev iallafall en liten grillning idag med en massa gott. Tobbe skötte grillen nästan helt själv och det gick bra trots några småfel, något låg på för länge och annat inte länge nog men det gjorde inte så mycket.

Det blev revbenspjäll, hela potatisar, majskolvar, tomater, spetsiga paprikor och små chilifrukter. 

Det var väldigt gott faktiskt och jag var något så fruktansvärt hungrig då jag inte hade ätit sen frukost och sen åt man sig fördärvad, jag orkade verkligen inte efterrätten. Men jag tog en bit av chokladen som jag köpte men jag blev besviken för den smakade inte alls av björnbär...  Annars har det varit en bra dag matvägs   


       

Av Sara Pedersen - 10 maj 2013 18:24

Jag ska handla på torsdag har jag bestämt   

Jag kollade igenom veckans reklam och ska köpa underkläder på Lidl på torsdag för då har de erbjudande på en bh som jag tyckte var jättefin.. den där blåa är MIN och så är det bara. Få se om man köper mer än så men just nu är det bara bh:n jag vill ha. Jag brukar vanligtvis inte fastna så mycket för underkläder i reklam men den där vill jag ha... Jag vill ju även ha en bh från märket Ella men den är ju så sjukt dyr. Den här har ju ett väldigt bra pris med   


 

Av Sara Pedersen - 10 maj 2013 18:00

Hur kan man inte bli ledsen...

Jag följde med in till farmor idag och lämnade av hennes varor och vi satt och pratade en stund innan vi åkte hem och såklart så blev det samma gamla visa som jag fått höra sen jag fyllde år...

Hur hemsk jag ser ut sen jag färgade håret, hur jag inte är klok för att jag vill färga om det, att jag är lat, slarvig och oduglig... kan man göra annat än att bli ledsen?   

Jag var så sjukt nära att be pappa om bilnycklarna, gå därifrån och sätta mig i bilen men det gjorde jag inte, jag bara satt där och tog emot...  varenda gång jag varit hos farmor så får jag höra detta.. och hon är samtidigt lite ledsen över att jag inte kommer och hälsar på oftare... men hur skulle jag vilja det när man känner sig värdelös och felplacerad varenda gång jag är där?   

Och allt för att jag ville göra en liten förändring med håret som JAG ville och för att jag inte städat rummet... kul..


 

Av Sara Pedersen - 10 maj 2013 14:14

Det här sitter inte fel alltså   

Att sitta i solen, det är varmt, solglasögonen på, musik i öronen och en stor burk med glass

här kommer jag att sitte ett tag tror jag och inte mig emot, sålänge jag inte somnar i solen och/eller bränner mig, för då blir det inte så roligt, ibland suger det är jag inte kan bli brun och att jag bara får några små fräknar när jag solar...   

Men just nu är det bra, det är varm och jag har en sked med glass som vill ätas upp.


 

Av Sara Pedersen - 10 maj 2013 14:04

Var ut en sväng till Avesta och var och handlade med pappa.

Han skulle handla år farmor så jag hängde med för att det saknades lite saker till helgens bakning.

Förutom att jag skulle ha margarin och grädde så hittade jag lite annat roligt som jag tror blir gott   

Vi var överallt kändes det som. Först in på pickaboo, sen ö&b, Willys och sen Lidl här i stan ( och hade jag tänkt på att ta måtten på mitt fönster hade vi åkt in till Jysk och fixat en rullgardin också ) Hittade inte sådär jättemycket men tre saker iallafall. En chokladkaka av mörk choklad med björnbär, en juice som jag ville testa med björnbär, hallon, jordgubb och blåbär ( den var jättegod ) och så en burk med skogsbärssorbet.

Mumsigt   


 

Av Sara Pedersen - 10 maj 2013 05:15

Jag behöver en ny rullgardin..

Det lyser igenom den jag har nu och det är lika ljust som mitt på dagen kl 5 på morgonen.. 

Blä.. Det är inte bra för min nattsömn att vakna vad fem och sen har svårigheter med att somna om. Hänger jag inte upp en film framför fönstret varenda kväll eller köper en riktig mörkläggningsgardin så kommer det att bli tidiga morgonar för mig rsten av våren och sommaren   


 

Av Sara Pedersen - 9 maj 2013 23:24

Aj... Är helt mör i kroppen..nu blir det att sova...
Har suttit och plågats i massagestolen och genomgått de längsta 20 minuterna i mitt liv i ren smärta. Hur kan jag ha fått så ont?   
Och ni vet när man får skavsår och hur man kan få ur sårvätska ur blåsan om den går sönder? Jag har gått och stått så mycket den senaste tiden att jag fått en vätskebildning under huden på undersidan av foten, usch. Så jag satt bokstavligen och pressade ut sårvätska ur min fot efter att jag stuckit hål med en nål när jag kom hem. Sjukt äckligt men nu kan jag iallafall sätta ner foten utan att det gör fullt lika ont.

Hoppas att det är borta tills imorgon   


 


Av Sara Pedersen - 9 maj 2013 23:16

Det blev ju en pantrunda idag med och fick ihop strax under trettio kronor av alla flaskor jag haft på rummet. Och det är ju hyfsat okej för en pantrunda som man bara tagit flaskor som legat och skräpat på rummet   
Det blev väl en sväng in på Hemköp efter det men det blev inget handlat där och vi gick till Lidl istället då det öre billigare och där blev jag sugen på två saker.
Först när vi gick in i butiken så får jag syn på mina favoritflingor från när jag var yngre ( vilket är nogatkuddar, dem tillsammans med mjölk är himmelsk gott ) jag kan äta de flingorna som godis och de har haft ett uppehåll med försäljningen av de flingorna hur länge som helst. Men jag tyckte att de var lite dyra för ett paket med flingor ( 28 kr ) så jag tittade vidare. Det finns ju en liten avdelning där de har temporära, utländska varor och jag hittade ett paket med kakor som jag också blev lite sugen på. De hette Panzerotti och var gjorda på mördeg och hade körsbärsfyllning men det var bara åtta kakor och kostade exakt lika mycket som flingpaketet.
Vilken hade varit mest prisvärd tror ni?
Man får mer om man köper flingorna men kakorna verkade goda och det kan ju vara värt det.
Köpte ingen av dem i vilket fall som helst.


   

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards