Alla inlägg under juni 2013

Av Sara Pedersen - 22 juni 2013 10:47

Sov ni med sju sorters blommor under kudden inatt?
Det gjorde inte jag, jag sov knappt inatt heller. Men det är helt och hållet mitt eget fel och det fick jag sota för. Så kan det vara ibland.
Inga blommor under kudden varken i sängen eller soffan där jag spenderat flera timmar med tvn, på låg volym med vi var ute och plockade blommor igår på dagen och plockade två vanliga midsommarblomstersbuketter och så en bukett med lupiner. Och det var så varmt att jag bar tvungen att ta av mig mig tröja och lägga den på åkern tills citronsaft skulle gå hem med blommorna igen.

Av Sara Pedersen - 22 juni 2013 04:03

Usch.. Jag vill sova men min kropp är tillräckligt utvilad för att inte vilja det tydligen.
Mår väl inte hundra procent bra just nu och är väldigt törstig så jag ska testa om lite vatten hjälper.
Men en sak som skulle underlätta min sömn är om de lite längre bort på gatan kunde sluta festa någon gång... Där är det ingen tanke på andra människor inte..

Av Sara Pedersen - 21 juni 2013 11:45

Någon mer än mig som tycker att det låter sjukt vidrigt?

Jag fick den här igår men jag vet inte om jag vill dricka den.. jag fick smaka av den från Tobbes burk och det smakar liksom som stark, gammal kexchoklad och den luktar starkt av kaffe.

Nä, detta är nog ingenting för mig. Resultatet blir inte alltid bra av att blanda två olika saker som redan fungerade bra från början.

Har den nu på rummet mest för burkens skull.

 

Av Sara Pedersen - 21 juni 2013 11:32

Ett nytt påhitt på denna bloggportal är nu den lilla finurliga grejen att vi nu ska börja att hashtagga våra bloggar.

Ööhh... får man fråga varför vi ska göra det?

Hashtags använder man på Twitter och Instagram och det är bara ett jobbigt påhitt i mina ögon så nej, jag tänker inte börja hashtagga min blogg för att få läsare. Vissa bloggare tycker säkert att detta är en jättebra grej och kommer att hashtagga sonder sina bloggar precis som folk nu för tiden gör med Instagram med typ 30 olika taggar under en bild.

Så  om någon undrar om jag tänker göra det så blir mitt svar; Jag tror inte det, det är ett dumt påhitt som inte förbättrar bloggar på något sätt.


 

Av Sara Pedersen - 21 juni 2013 11:29

Haul kommer här!

Det var en riktigt rolig dag i borlänge och här får ni se vilka inköpen blev.

Glad midsommar på er!!



Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 23:30

Vi tog en sväng in på Kicks och där titta jag på ett läppglans eller något liknande och på reklamen så var det macarons på skylten.
Det var väldigt fint men jag undrar om det bara är för färgerna eller om det är smaken också.
Haha, men sålänge som jag inte får färdiga macarons på en tallrik om man klickar ut det så är jag nog inte så intresserad.

Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 21:31

Just nu sitter vi alla i soffan och ser på den nya säsongen av Hell's Kitchen och jag är helt tagen av Remsay. Han är min matidol och det vore helt otroligt om man någon gång i livet fick träffa honom. Det blir nog att äta någon macka senare för vi år en liten korv på IcaMaxi.
Det kommer en haulvideo imorgon på dagens inköp! Få se om Elin vill vara med i ett hörn och visa sina inköp men om hon inte vill så har ni iallafall mig i en video att se fram emot.
Nu blir det att fokusera på tvn igen.

Av Sara Pedersen - 20 juni 2013 21:17

Efter att vi shoppat och gått runt i sådär tre timmar så vi vilade fötterna på Wayne's Coffe och så tog vi en fika ( ja, det är mycket fika inlägg nu men har man besök så myser man med fika )
För mig blev det en bit pekannöt och kolapaj med grädde, två macarons ( varav jag gav en till mamma lite senare ) och persikoiste. Det var gott och jag har säkert ätit upp mig under de här dagarna.
Efter den lilla fikastunden så blev det att återgå till shoppingen.

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards