Alla inlägg under oktober 2013

Av Sara Pedersen - 5 oktober 2013 17:04

Såhär har jag sett ut idag när man gått bland butikerna i Borlänge. Jag skulle egentligen till Rättviksmarknaden idag men det blev inställt och eftersom jag inte ville ha ännu en helg då jag bara repar så övertygade jag de andra att det var dags för en runda till Borlänge. Det var faktiskt fyra månader sen jag var dit med familjen och så behövde vi en ny hemtelefon.
Så detta har jag haft idag; svarta jeans, ett vinrött linne, en grå kofta och ett silvrigt halsband.

Av Sara Pedersen - 5 oktober 2013 14:06

Jag har köpt aloe vera drycker idag för att testa lite nya sorter men jag stod en bra stund och valde för de hade många alternativ..
De hade fem sorter; Aloe vera/honung, Aloe vera/mangosten/mango, Aloe vera/granatäpple/tranbär, Aloe vera/blodapelsin/citron och Aloe vera/vetegräs.
Jag köpte två av dessa fem alternativ.

Av Sara Pedersen - 4 oktober 2013 19:14

Jag hade inte en enda lektion idag utan var bara in till skolan för att gå på mössprovningen inför studenten. Dock gick jag aldrig dit. Det var alldeles för mycket folk där och så ska jag inte ens beställa från det företaget utan jag ska beställa från crownstudent där jag kan designa min egen mössa på ett sett som jag tycker är fint. Jag har faktiskt designat den redan så den ska bara beställas.
Men iallafall så hängde jag med Jonte upp på stan efter den halvtimmen jag spenderade på skolan och vi gick till thairestuarangen och åt till hälften gratis vårrullar för att sedan möta upp Sandra och ta en fika.
Då blev den en tårtbit med browbiebotten, jordgubbsmousse, en jordgubbe med gelé och sen riven vit choklad på.
Till det hade jag först tänkt mig en chailatte men såklart så var den slut så det blev en vaniljlatte följt av en latte ned irish cream. Nu har jag testat alla förutom kanel, den blir det nog nästa gång.

Av Sara Pedersen - 3 oktober 2013 19:05

Är det bara jag som vill prova detta?
Som den mindre Harry Potter nörden som jag är.
Tror att denna dryck är väldigt söt men man kan ju testa, det var ju ett väldigt simpelt recept.
Bilden är från 9gag.

Av Sara Pedersen - 3 oktober 2013 13:26

5 mascaror, 3 stycken eyeliner, 32 olika nagellack, 11 ögonskuggor och fyra läppstift.
Det var det som skulle ha varit med i den video som detta till inlägg skulle ha bestått av men mitt tålamod tog slut efter sådär 6 videor... det var tänkt att jag skulle göra en "Detta finns på mitt sminkbord" video men efter omtagning på omtagning pga att jag tappar saker, säger fel ord eller att det blir någon vajsing med ljuset så var mitt tålamod slut.
Så jag gör såhär istället att ni får en bild på sminkbordet.
Det här är nog inte en sådan dag då man ska filma någonting

Av Sara Pedersen - 2 oktober 2013 23:13

Nu börjar jag känna mig hungrig men det är aningens det sent att äta nu.
Nu blir det att sova och att sova länge. Jag har sovmorgon imorgon med som jag vet om denna gång så då ska jag sova ut och sen hade jag tänkt spela in en video då det var ett tag sen.
Jag kommer bara att ha en lektion imorgon och min lärare har inte svarat på mitt mail angående hemstudier så jag får bestämt gå dit.
Vad tycker ni om mina skor förresten? Köpte dessa i somras tillsammans med mina låga, vita skor. Jag håller på att gå ut dem nu och hoppas på att kunna ta med dem till Spanien. Det kommer säkert att gå bra men först så måste fötterna lida lite.

Av Sara Pedersen - 2 oktober 2013 21:05

Jag har plockat fram lite kläder och accessoarer som jag skulle vilja ha.

Alla dessa saker förutom jackan är från bonprix medan jackan är från cellbes. 

Om jag skulle välja bara två saker från min lilla sammansättning så hade jag velat ha jackan och stövletterna men jag vill ju ha allt, annars hade jag ju inte tagit med dem på bilden men om jag fick välja två så hade jag tagit dem. Lagom dyr smak man har, haha. 

 

Av Sara Pedersen - 2 oktober 2013 16:59

Jag har redan ätit dagens middag så jag hoppas att jag inte kommer att dö av hunger innan repet är klart. Ikväll blir det minst två timmar extra så jag försöker att förbereda mig mentalt för fyra timmars sång.
Har laddat upp med vaniljyougurt med musli med vit choklad, en skagenmacka och kall kaffe latte så det kommer säkert att gå bra.
Kommer dock att somna så fort jag kommer hem ikväll.

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards