Alla inlägg under december 2013

Av Sara Pedersen - 5 december 2013 17:22

Förra året i december hade jag en julig design på bloggen och jag funderade på om jag kanske skulle göra något liknande i år igen. Dock så är det bara under en månad och det tar ju sin tid att leta på bilder och göra något snyggt.

Förra året så hade jag ju en väldigt julig bakgrund med julgranskulor och en fjäril i en julgran och så hade jag på mig en röd och vit klänning samt en tomteluva.

Här har jag satt ihop förra årets juldesign och vi får se om det blir något juligare i år än designen jag har nu.

 

Av Sara Pedersen - 5 december 2013 14:40

Jag har gjort en hiss och diss innan och det var länge sen så vi kör på en ny tycker jag.

Vi börjar med dissarna så kan bi avsluta med positiva saker.


Diss 1

Facerapes


Allvarligt, alltså helt allvarligt, det är jättegammalt, något så otroligt löjligt och inte alls roligt.

Den som kom på att man ska sitta och skriva mesiga saker som; ¨jag tycker om kött¨ på någon som är vegetarian så har man inte mycket till humor. Sen har vi ju dem som driver det för långt som faktiskt skriver elaka saker i folks privata chattar är helt enkelt bara elaka.


Diss 2

När telefonen blir viktigare än människorna omkring dig


Det här mår jag faktiskt lite dåligt över själv och jag har bättrat till mig något så oerhört men jag ser det ju överallt nu. Ungdomar som sitter med telefonerna hela tiden och glömmer bort att det faktiskt finns människor runt om en i rummet. Jag kan ta som exempel när jag var på födelsedagsmiddag.. inte för att vara elak men jag tog lite illa vid mig av detta. När vi kommer dit så kommer inte ens födelsedagsbarnet ut och hälsar ( inte ens för att ta emot sina presenter ) under middagen så sitter samma person med telefonen i handen under hela middagen och under fikat och verkade inte ens bry sig om de som var där för att fira födelsedagen, utan allt som betydde något var den där telefonen. Nej, jag tycker inte alls om det. Lite folkvett borde man faktiskt ha och veta när man kan sitta med telefonen och inte. 

 



 

Hiss 1

Goda och varma teer


Detta är en sak som jag nyligen lärt mig att uppskatta när jag började dricka te igen och det är så mysigt att efter en småkylig dag få sätta sig med en kopp med gott och varmt te, slappna av och känna hur värmen återvänder till kroppen. En fördel är ju om teerna smakar gott. Min favorit är chaite med alla dess kryddor.


Hiss 2

Julstök/julbak


Det här är nästan det bästa med hela julfirandet. Själva förberedandet. 

Julgardiner, ljusstakar, fina sängkläder och såklart matlagningen och julbaket med pepparkakor saffran. Ja, förstår poängen.

Jag tycker ju om myset   

 

Av Sara Pedersen - 5 december 2013 13:33

Det förutspådda snöfallet kom och det snöar på rejält.

Var tvungen att gå ut en snabbis och uppleva det lite närmare men uuuuhhh vad kallt det var, graderna hade sjunkit rejält sen jag gick hem från skolan.

Jag hoppas att snön ligger kvar nu. Jag är inte så mycket för vintern men jag föredrar en vit jul men det är samtidigt lite läskigt om den ligger kvar för jag har min nästa körlektion på tisdag och jag har aldrig kört i snö förut.

     

Av Sara Pedersen - 5 december 2013 13:22

Nu lägger jag till detta till inköpslistan för jag vet snart inte vad jag ska göra.

Jag har under de senaste veckorna fått otroligt dålig hud och inte ens min starkaste rengöringsgel ger resultat. Ansiktsmaskerna från montagne jeunesse har räddat min hy flera gånger förut och de fungerar verkligen för mig och nu när lucia, avslutningen, julmiddagar och nyår närmar sig med stormsteg så vill jag ha resultat.

I need it.

 

Av Sara Pedersen - 5 december 2013 13:14

Då jag slutade efter en lektion på 45 minuter så kan mam lugnt säga att det har varit lugnt hittills idag och jag har passat på att plugga lite och så har jag äntligen färgat ögonbrynen igen.
Så skönt att ha mörka ögonbryn igen och nästa helg så blir det att färga utväxten. Mitt hår blir inte längre men jag har en utväxt... jag funderar på om mitt hår går av i topparna..

Av Sara Pedersen - 4 december 2013 20:41

Nu blev många inlägg om mat efter varandra men så kan det vara.
Jag har nog inte varit så hungrig på länge som jag varit idag. Jag fick i mig en hel "tapastallrik" utan problem. Jag har aldrig orkat en hel portion förut, vet dock inte om det är bra eller dåligt.

Av Sara Pedersen - 3 december 2013 20:53

Det blev mycket saffran idag men det är gott så det gör inget.
Har suttit med skolarbete i flera timmar så en bit cheesecake och en kopp te var skönt att slappna av i soffan med.

Av Sara Pedersen - 3 december 2013 17:25

Jag har hittat den perfekta balklänningen, den är verkligen helt underbar.

Men det kostar ca 1700 så jag måste sälja av mina andra klänningar och så vill jag helst få lite mer form för den... men det ska jag verkligen ta tag i men efter nyår såklart och jag kom på att jag faktiskt kan hålla ett av mina nyårslöften om jag verkligen ligger i och det var att ta körkort innan jag blir 19 och det är ju två och en halv månad dit.. om jag verkligen kör på så kanske det kan gå, eller?

I vilket fall så måste jag komma i form efter december  månad och så är det bara.

Åh, vad jag vill ha den klänningen, den är verkligen helt perfekt men ni får inte se hur den ser ut fören den hänger i min garderob   

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards