Alla inlägg under december 2013

Av Sara Pedersen - 23 december 2013 15:27

Då var granen uppe igen då.
Jag tycker att vi borde köpa en ny gran för vår börjar att se lite sliten ut.

Av Sara Pedersen - 23 december 2013 15:26

Är hemma nu efter att ha varit i Falun hela dagen.
Farmor skulle på en undersökning och då följde jag med som moraliskt stöd och sen som kassbärare till pappa när vi var och handlade. På nästan två timmar hann vi med fyra affärer och jag ångrar att jag inte köpte en kokbok som jag hittade. Den hade blivit perfekt till mamma. Sen åt vi lite på sjukhusrestauranhen innan vi åkte hem. Jag köpte sedan lite bingolotter till farmor när vi kom till stan.
Efter det blev det en snabbis upp på stan och sedan kyrkogården.
Nu vill jag vila en stund.

Av Sara Pedersen - 22 december 2013 23:28

Jag köpte den nya tesorten som jag fick prova och nu står en förpackning på hyllan.
Ska bli gott.

Av Sara Pedersen - 22 december 2013 21:14

Två dagar till julafton och ikväll blev det fika med fyra tända ljus, glögg och nygjorda biskvier plus lite marsipangodis.

Av Sara Pedersen - 22 december 2013 21:09

Det var en mycket bättre bakdag.
Idag blev det en mysdag med Nico och vi har bakat biskvier med passionsfrukt och björnbär. Gårdagens choklad och hallon biskvier blev faktiskt bra när de fick stå över natten så det ordnade upp sig.
Och alla smakar supergott!

Av Sara Pedersen - 22 december 2013 17:36

Den här skönheten köpte vi idag och jag ser gram emot att testa den.
Jag tror att den är riktigt god!

Av Sara Pedersen - 21 december 2013 19:19

Fy fan vad ledsen jag blir...
Jag bakade beskvier under eftermiddagen idag och ingenting blev bra. Först så får jag helt hjärnsläpp och knäcker ner äggvitorna i mandeln utan att ha vispat dem först så jag får i princip slänga hälften. Smeten blir då för lös och flyter ut för mycket på plåten så att flera flyter ihop och trots att de var inne i ugnen längre än vad som stod i receptet så blev de undergräddade. Den ena krämen smakar skumt, när de ska chokladdoppas så är chokladen för varm så att smörkrämen smälter och jag bränner fingrarna, bottnarna är för mjuka så de går sönder när de ska upp ur chokladen och på toppen av det så blev de jättefula.
Vill hara slänga iväg dem och göra om allting.
Nej, usch och fy.

Av Sara Pedersen - 21 december 2013 15:42

Ska alldeles strax börja med lite julbak.

Jag blev ju tillfrågad att baka biskvier och jag tackar inte nej när jag blir tillfrågad att baka. Så det blir hallon och chokladbiskvier. Jag rör ihop krämerna idag och sätter ihop dem imorgon.

Jag var även att göra en vit chokladpaj med granatäpple... vi får se hur det blir med det och just nu så blir det fokus på biskvierna. 

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards