Alla inlägg under november 2013

Av Sara Pedersen - 2 november 2013 23:18

Usch... detta har varit en jobbig dag ända från att jag gick utanför dörren.
Har haft ( och har fortfarande ) så ont i halsen att jag halvt tappat rösten och det irriterar i halsen jättemycket... jag vågar dock inte hosta i rädslan för att kräkas.
Det har varit kallt så jag gått med flera tröjor idag. Jag är helt tjock i hela huvudet och har knappt kunnat hålla mig vaken under dagen. Vi är på Ikea så länge att vi kommer till kupolen 50 minuter innan de ska stänga och jag hade inte energin för att springa runt... huvudvärken som bultade i mitt huvud spred sig så småningom ner i nacken så jag kunde knappt röra mig utan att det gör ont.
Människor är i vägen, kaffet som jag ville ha var dyrt och alla kläder som jag tyckte var fina var för små...
Och jag blir såklart på dåligt humör... men samtidigt så vill man inte visa det dåliga humöret för de andra för man vill inte förstöra men det går liksom inte och då får man dåligt samvete..
Vi skulle inte äta ute idag då vi skulle göra en större middag hemma så jag går runt med en kurrande mage och dåligt humör.
Vi åker vidare och på nästa ställe så försöker jag verkligen att vara trevlig. Jag hittade en jätte gosig tröja men den kunde jag inte ha då de större storlekarna hade gått först...
I kassan så står man i enevighet för att betala fyra varor då kassören för det första är ny på jobbet, kortläsaren krånglar och varannan kund skulle bli medlem.. ( det är sådana här dagar som man hatar människor ). När jag väl fått betala mina grejer så vill jag köpa en korv och då har de ändrat om allt det så flr det första så fanns inte min favoritkorv kvar för den har de slutat med och då kände jag bara nej..nej! Jag ska fan inte ha en korv då! Men jag fick sitta där och äta en vanlig korv i ett torrt korvbröd..
Vi kommer hem och så blir det tydligen ingen middag för att alla är för trötta och vi får äta rester..
Så ja... när alla andra här i stan var och är ute på halloweenfest så satt jag i soffan och åt makaroner i ostsås.. om man inte blir bjuden på festen så får man improvisera.
Hur patetiskt kan man bli?..
Få se hur allt känns imorgon. Febern får gärna vara borta då..
Jag fick väl vara mig själv i år igen under halloween, det är tillräckligt läskigt.

Av Sara Pedersen - 2 november 2013 22:56

Jag såg dessa nagellack idag när jag letade runt bland hyllorna och jag tycker inte alls att detta är snyggt om jag ska vara ärlig..
Det är alltså ett nagellack med avlångt glitter i.
Det känns faktiskt lite som något som skulle passa i förskolan.
Jag håller mig till det som jag själv gillar och det som jag tycker är allra bäst från Isadora är suger crush så detta är inget för mig.

Av Sara Pedersen - 2 november 2013 12:31

Vi är påväg till Borlänge nu för att införskaffa en ny soffa.
Så det innebär Ikea.
Det blir andra gången i mitt liv som jag går in på ett Ikea.
Jag kommer nog dock få mer glädje av andra varuhus. Men jag kommer unte att handla så mycket. Jag tänker börja att spara pengar för framtida utlandsresor. Det kommer att ge nig mer glädje än en tröja.
Men just nu är soffan prioriterad.

Av Sara Pedersen - 1 november 2013 23:15

Beskåda min fula skapelse!
Haha, så illa är det kanske inte men den är ju inte det vackraste som man gjort.
Blev faktiskt lite lycklig när äppelgelen faktiskt lyckdes att stelna. Vi har ju haft ett otroligt krux med det... men det tog sig nu, och tur var det för annars hade allt runnit ur formen när vi tog bort kanterna.
Blev faktiskt rätt så nöjd ned den ändå.

Av Sara Pedersen - 1 november 2013 14:08

Cheesecaken är i kylen och ska stå där i minst två timmar till. När den har stelnat så ska jag göra vår gele lite tjockare och steka äpplen för att ha ovanpå, ställa in den i kylen igen och låta resten stelna. Jag tror att det kommer att bli bra detta. Det sista jag ska göra är att skala av tunna remsor av äppelskal och lägga ovanpå.

Men i väntan på det så har jag gosat ner mig i soffan med en gosig filt och raggsockor till skräckisen Catacombs.

 

Av Sara Pedersen - 1 november 2013 11:46

Jag måste ha fått migrän igår för jag fick så himla ont i huvudet att jag inte kunde somna på ( vad som kändes ) en mindre evighet.
Plus att jag inte kunde ligga på sidan eller magen just då för min piercing var inte glad på mig efter en vecka med värme, fukt och ingen rengöringsvätska var inte det bästa så ja.. lite var och uppsvullnad tampas jag med nu. Ska rengöra rejält nu och ser det inte bättre ut efter helgen så får jag ge upp på piercingen med tanke på hur mycket som den krånglat.

Av Sara Pedersen - 1 november 2013 11:28

Sitter och lyssnar på regnet efter att ha ätiti lite lunch.
Tobbe ligger fortfarande och sover.. sjusovaren... själv var jag uppe halv nio och var ut och plockade lite fallfrukt som jag ska dekorera med sen.
Jag kan inte börja baka än då Tobbe sover för jag måste ha matberedaren men jag kunde använda spisen och slänga ihop en omelett iallafall så att jag fick i mig lite bra mat.
Den blev en ädelostomelett med tomat, lax, mozzarella och ruccola.
Väldigt gott.

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards