Alla inlägg under november 2013

Av Sara Pedersen - 20 november 2013 21:17

Jag testade en ny smak från snapple idag, eller ja, den är inte ny men jag har inte testat den innan.
Kiwi - strawberry.
Den var helt okej. Mild i smaken men ändå frisk.
Håller fortfarande fast på att den godaste hittills är pink lemonade.

Av Sara Pedersen - 19 november 2013 21:41

Jobbigt nog att inse så måste jag faktiskt köpa en ny vinterjacka... jag älskar verkligen min jacka och den köpte jag för tre vintrar sen. Den är nu för liten.

MEN my Gooood vilken snygg jacka som jag har siktat in mig på!

Jag hittade en assnygg jacka på Bonprix som jag är lite sugen på men så som det ser ut nu så blir det ingen jacka fören efter jul. Den kostar 449 kr och just nu så måste jag hålla tillbaka lite då pengarna nu först och främst ska gå till julklappar ( en kjol för under 200 kr ) och sen så dras det en halvstor summa från kontot i slutet av månaden. 

Om det skulle krisa sen när det blir kallt och om jag blivit klar med julklapparna så kanske jag kan beställa den nästa månad... vi får se.

Jackan är i vilket fall jättegosig.

 

Av Sara Pedersen - 19 november 2013 21:15

Jag har suttit och försökt att plugga lite religion tills imorgon men nu har det tagit stopp i huvudet. 

Det har blivit mycket plugg den senaste tiden tycker jag... skriver flera uppsatser i veckan samtidigt som det är en massa annat... jag hatar skolan och i princip allt undernovember och december månad då det är så äckligt mycket att få gjort.

Har inte gjort pianoläxan och har inte lärt mig alla låtar i luciaprogrammet till kören imorgon heller... får lite prestationsångest.. men jag har ingen motivation alls. Vill bara att november och december ska vara över så att det kan bli januari. Ett nytt år, en ny chans, en ny start...

 

Av Sara Pedersen - 19 november 2013 17:09

Vi fick ta del av ett internationellt projekt idag som heter Polalegria. Hon som har hand om det är från Frankrike och hon har rest runt till olika länder i världen och ställer frågan: vad betyder skolan för er?
För hon upplever att de barn som precis börjat sin skolgång saknar motivation och glädje i det. Hon ville veta hur det var på andra skolor i världen och vill sprida lite glädje.
Ett sätt att göra det är med polaroidbilder med något som representerar en bit av dig själv och glädje skänktes av clownnäsor.
På min bild så har jag ett självporträtt som målades på sådär 6 minuter och ser ut att vara målat av en femåring, haha och en clownnäsa. Och sen svaret på frågan.
Vad betyder skolan för dig?
För mig är skolan början på framtiden. Varje dag erbjuder nya chanser och nya möjligheter till att skapa sig sin egna framtid. Varje ny dag är en ny start.

 

Av Sara Pedersen - 18 november 2013 23:30

Hittade det här armbandet på nelly och blev lite fast faktiskt.

Ett guldigt klockarmband med berlocker på. Det var ju hur fint som helst.

Jag skulle behöva lite mer guld i min smyckeshylla.

 

Av Sara Pedersen - 18 november 2013 19:38

Jag vet inte varför men jag tycker verkligen inte om den här dagen...
Vill bara att den ska ta slut egentligen.
Sitter för övrigt och kollar på långkjolar på nätet och det är jättesvårt att hitta en som man vill ha. De som är lättast att få tag på är på H&M men de är oftast genomskinliga. Sen så är det så knäppt material på vissa sidor och sen så vill man ju ha den till ett acceptabelt pris. Sen är det ju faktiskt en fråga om hur lång den är på och hur den känns i midjan.
Att det ska vara så svårt att få tag på en kjol. Har snart tittat igenom alla webbsidor som jag kan komma på.
Vill ha en svart långkjol till spetströjan som vi beställde.
Vill åka på en shoppingrunda.

Av Sara Pedersen - 17 november 2013 20:09

Tänkte att det var dags för en frågestund igen då jag faktiskt inte ens själv vet när det det var senast. Och det är ju lite roligt med frågestunder lite då och då.

Så ställ vilka frågor ni vill och så besvarar jag dem på fredag.

Go, go, go!!

 

Av Sara Pedersen - 17 november 2013 18:50

Är nästan lite glassugen nu under kvällen, ska dock se på konditorskolan en stund, ta en dusch och ladda upp med en kopp te till solsidan istället.

Men på tal om glass så stod jag faktiskt och tittade på glassburkarna från magnum som kom ut för inte så länge sedan och funderade lite.

Magnumglass är ju jättegott, så är det bara men jag hade gärna sett några fler alternativ på smaker.

Vilken är er favorit från magnum?

Jag gillar nog faktiskt den med mandel bäst och sen den som var utan pinne, nötter runt hela och som hade kolasåsfyllning.

 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Sara, jag är 20 år gammal och älskar bland annat musik, fotografering och bakning.
Här skriver jag om min vardag, lägger ut goda recept och försöker att sprida glädje genom att bara vara mig själv. Stanna gärna och läs en stund.
Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards